Lidmaatschap

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor een lidmaatschap bij Dansgroep Démarrage. Daarnaast kunt u hier het lidmaatschap opzeggen of eventuele wijzigingen in uw gegevens doorgeven. 

(Na inschrijving ontvangt u een welkomstmail met daarin een link naar het machtigingsformulier, deze kunt u invullen en versturen naar het adres wat op het formulier vermeld staat. Heeft u het welkomstmailtje niet ontvangen, dan staat deze mogelijk tussen uw ongewenste mails)

Proeflessen
Iedereen heeft recht op 2 gratis proeflessen. Na deze lessen kunt u zich officieel aanmelden. In het trainingsoverzicht kunt u kijken in welke groep uw kind het beste past. In overleg met de trainer kan dan besloten worden of de groep passend is of dat een andere groep beter voor het nieuwe lid is. 

U bent vrij om een les bij te wonen maar het is gewenst om dit van te voren aan te geven. Dit kan via de desbetreffende trainer of gewoon via dansgroep.demarrage@hotmail.com.

In het trainingsoverzicht staat op welke dag en welke tijd de betreffende les plaatsvindt. 

Contributie
De contributie voor een heel jaar (lopende van 1 januari tot en met 31 december) bedraagt €55,00 en wordt 1x per jaar automatisch van uw rekening afgeschreven. U dient ons hiervoor een machtiging te verlenen. Indien de contributie wordt verhoogd, krijgt u hierover schriftelijk bericht voor aanvang van een nieuw jaar. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 en is eenmalig. Dit wordt voldaan na plaatsing van uw kind. Ook dit bedrag wordt automatisch van uw rekening afgeschreven.